Masumlar Apartmanı izleyenlere TRT1’den açıklama! Böyle duyuruldu

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi ile ilgili önemli açıklama yapıldı. Masumlar Apartmanı’nın milli maç yayını nedeniyle ekranlara kısa bir ara vereceği iddia edilmiş ve TRT’nin yayın akışında da dizinin yeni bölümü yer almamıştı. Dizi hayranlarını üzen bu gelişmenin ardından TRT 1’den sürpriz bir hamle geldi.

YENİ BÖLÜMÜ YAYINLANACAK

Masumlar Apartmanı hayranlarını üzen bu gelişmenin ardından TRT 1’den flaş bir hamle geldi. TRT 1, 16 Kasım’daki yayın akışında Masumlar Apartmanı 47. bölüme yer verdi.

Ekranlara ara vermeyeceği ortaya çıkan Masumlar Apartmanı, 16 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de özetsiz yeni bölümüyle yayınlanacak.

Masumlar Apartmanı, Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı dizisine veda etmesiyle kan kaybetmişti. Bu ayrılığın ardından genç oyuncu Melisa Şenolsun’u kadrosuna dahil eden Masumlar Apartmanı, reyting listelerinde yine de beklenen başarıyı göstermemişti.

ASLIHAN GÜRBÜZ KATILACAK

2021 sezonundaki iddiasını korumayı hedefleyen Masumlar Apartmanı yapım şirketi bomba bir oyuncu transferi gerçekleştirdi. Masumlar Apartmanı’nın kadrosuna yeni bölümde ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz de katılıyor.

Aslıhan Gürbüz, dizide Han’ın gizemli eski nişanlısı Ceylan karakterini canlandıracak. Han ile Ceylan yıllar sonra yeniden karşı karşıya geliyor.

Han’ın büyük aşkı Ceylan’ın hikayeye dahil olmasıyla Masumlar Apartmanı’nda tüm dengeler değişecek.

Exit mobile version