Masumlar apartmanının kardeşleri Çeşme’de buluştu

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hikayelerden uyarlanan romanından esinlenen dizi Masumlar Apartmanı’nın başrol oyuncuları sezon finalinin ardından soluğu Çeşme’de aldı.

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı ‘Gülben’ karakteriyle adını tüm Türkiye’ye duyuran Merve Dizdar, meslektaşı Gürhan Altundaşar ile olan evliliğini geçtiğimiz günlerde ani bir kararla noktalamıştı. Ayrılık sonrası diziden yakın arkadaşı Ezgi Mola ile Çeşme’de tatile çıkan Merve Dizdar dostlarının desteğiyle zor günler geride bıraktı. 35. yaşına basan Dizdar’a arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı. Kutlamaya dizide kardeşini canlandıran Birkan Sokullu da sevgilisiyle katıldı. Renkli görüntülerle tatilin keyfini çıkardılar.

Merve Dizdar kimdir?

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir’de doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü’nden mezun olan Merve Dizdar, Kadir Has Üniversitesi’nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp. Craft Tiyatro’da devam etmektedir. İlk sinema deneyimi “Bir ses böler geceyi” filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite’de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluşmaktadır. Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Exit mobile version