Magazin

Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Deniz Tansel Öngel, gerçek hayatta ki aşkına kavuştu! Biran Damla Yılmaz ile ilişkiye başladılar!

Türkiye’nin sevilen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı dizisinde 2 sezondur rol alan Deniz Tansel Öngel, gerçek hayatta ki Safiye’sine kavuştu! Maske Kimsin Sen yarışmasında başlayan arkadaşlık, aşka dönüştü. Ünlü oyuncunun, kendisi gibi oyuncu olan Biran Damla Yılmaz ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi.

Yarışmacı Olarak Katılmıştı!

Fox TV ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan ve yayınlandığı günden bu yana hem olumlu hem de olumsuz binler tepki ile karşılaşan Maske Kimsin Sen yarışması, geçtiğimiz hafta da bir ünlü ismin maskenin altından çıkmasına şahitlik etmişti.

Yarışmanın başladığı günden bu yana, yarışma içerisinde sergilediği performansı ve aynalı kıyafeti ile dikkat çeken ünlü ismin, Biran Damla Yılmaz olduğu anlaşıldı.

Yarışma Arkadaşlığı, İlişkiye Dönüştü!

Masumlar Apartmanı ile şöhrete kavuşan ve diziye dahil olduğu günden bu yana adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Deniz Tansel Öngel’in, oyuncu Biran Damla Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Şu sıralar Masumlar Apartmanı’nda ki performansı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Deniz Tansel Öngel, bu sezon itibari ile Fox TV’de yayınlanmaya başlayan ve ilk günden beri oldukça ses getiren yarışma programı Maske Kimsin Sen’de sunuculuk yapıyor. Yarışmanın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde ayna kostümünün altından Biran Damla Yılmaz çıktı. O günden beri aralarında bir ilişkinin başlamış olduğu haberlerinin magazin kulislerinde dolaşmaya başlamasından sonra, ilişki haberleri Instagram paylaşımı aracılığı ile resmen kanıtlandı.

Arkadaşlarının Paylaşımı Ele Verdi!

Bir süredir haklarında çıkan aşk dedikodularına yanıt vermeleri beklenen Deniz Tansel Öngel ve Biran Damla Yılmaz, konu ile ilgili sessizliklerini korumaya devam ederken Instagram hesabı aracılığı ile yayılan görüntü, aşk yaşadıklarını doğruladı.

Deniz Tansel Öngel, spor salonunda ki görüntülerini bir süredir Instagram hesabı aracılığı ile paylaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde de yine spor yapmak için salona giden Öngel, bir arkadaşının çektiği videoya pozlar verdi. Kısa sürede yayılan videoda Biran Damla Yılmaz’ın da bulunması, ikili hakkında çıkan aşk haberlerini doğrulamış oldu.