Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Tansel Öngel’in yeni dizisi belli oldu! Efsane kadro ile Show TV’nin yeni dizisi geliyor!

Uzun süredir oyunculuk sektöründe boy gösteren ve rol aldığı son dizi olan “Masumlar Apartmanı” ile büyük bir çıkış yakalamayı başaran Tansel Öngel, son dönemlerde magazin gündeminde sık sık yer almaya başladı.

İki sezon önce Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından TRT1 ekranına uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinde “Naci” karakterine hayat veren ve uzun süredir sektörde yer almasına rağmen asıl popülerliği dizi ile yakalamayı başaran oyuncu Tansel Öngel, dizinin final yapmasının ardından sessizliğe gömüldü.

Dizide romantik bir aşığı canlandıran Tansel Öngel’i bir daha ne zaman bir projede göreceklerini merak eden izleyiciler, Öngel’in yeni projelerini araştırmaya başladı. Dizinin son dönemlerine doğru FOX TV’de yayınlanan ve RTÜK’e giden şikayetler sebebi ile erken final yapan “Maske Kimsin Sen?” isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlenen yakışıklı oyuncu Tansel Öngel, bir süredir koruduğu sessizliğini yeni projesi ile bozdu.

Yeni sezon için bir yapım şirketi ile anlaşan ve yapım şirketinin yeni dizinin senaryosuna dahil olan Tansel Öngel, bu müjdesi ile hayranlarını sevindirdi. Tansel Öngel’in yeni projesi ve projenin kadrosunda yer alan diğer isimler, merak konusu oldu.

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU!

Masumlar Apartmanı isimli dizi ile büyük bir çıkış yakalamayı başaran Tansel Öngel, yeni bir dizinin kadrosuna dahil oldu. Öngel’in yeni dizisinin Show TV kanalında yayınlanacağı ve isminin “Yeni İstanbul” olduğu öğrenildi.

KADRO BELLİ OLDU!

Aralarında Tansel Öngel’in de bulunduğu doktor dizisi Yeni İstanbul’un kadrosunda Hazar Ergüçlü, Hande Doğandemir ve Ulaç Tuna Aspete de yer alıyor.

YENİ İSTANBUL NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yeni İstanbul isimli dizinin, ana sezonda ekranda olacağı tahmin ediliyor.

Exit mobile version