GenelGündemMagazin

Masumlar Apartmanı’nın yeni İnci’si kim oldu?

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan hem senaryosu hem de oyuncularıyla fenomen haline gelen dizi Masumlar Apartmanı sezon finali ile uzun süre gündemde kalmıştı. Yeni sezonda kadroya kimin dahil olacağı merak konusuydu.

Masumlar Apartmanı'nın yeni sezon tarihi belli oldu

Dizinin sezon finaline İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın vedası damga vurmuştu. Büyük aşkı İnci’yi kaybetmenin acısıyla aklını yitiren Han hastanelik oldu. Yeni sezonda neler yaşanacağı, diziye hangi kadın başrolün dahil olacağı büyük merak oluşturdu. Fahriye Evcen’in kadroya dahil olacağı iddia edilmişti ancak yapım şirketi sonunda kararını verdi. İnci karakterini unutturmak üzerine kadroya dahil olacak isim belli oldu. Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı ‘Mitra’ karakteriyle beğeni toplayan Melisa Aslı Pamuk kadroya dahil oldu.

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk kaç yaşında?

Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin yeni sezonunun Eylül ayında ortalarında başlayacağı söyleniyor. Henüz kesin bir tarih yok. Şu sıralar tatilin keyfini süren oyuncu Melisa Aslı Pamuk Kırmızı Oda’daki rolünün bitmesinden sonra yeni sezonda bir projede yer almak istediğini belirtmişti. Ünlü oyuncunun bu isteği Masumlar Apartmanı’nın yapım şirketine hemen ulaşmış olmalı ki kadroya dahil olmuş. Melisa Pamuk’un dizinin yeni sezon hazırlıklarında ekiple bir araya geleceği söyleniyor. Birkan Sokullu ile partner uyumu yakalayıp yakalamayacakları merak konusu..

Melisa Aslı Pamuk Oğuzhan Özyakup ayrıldı araya yeni sevgilisi girdi - Internet Haber

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

 Melisa Aslı Pamuk (d. 14 Nisan 1991, Haarlem),Türk kökenli, Hollanda vatandaşı oyuncu ve modeldir. 2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L’Oréal Paris sponsorluğunda FOX’da yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011’de İstanbul’da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir.

Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç’ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye’yi 2011 yılının Eylül ayında Brezilya’nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)’te temsil etmiştir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye’nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir.