Maximum Kredi Kartı Sahiplerine Yeni Kampanya! Giyim, Kozmetik…

Kurban bayramında alışveriş yapacak olan vatandaşlar için bankalar bayrama özel kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Maximum, kredi kart sahip sahiplerine özel giyim, aksesuar, ayakkabı, kozmetik ve gözlük alışverişlerinize özel 200 TL harcamanızda toplam 80 TL maxi puan kazandıran yeni bir kampanya başlattı. Kampanya 31 Temmuz 2021 tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya Koşulları

Maximum kredi kartı sahipleri giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik ve optik sektörlerindeki üye iş yerlerinden yapacakları 2. ve sonraki her 200 TL harcamada 20 TL olmak üzere toplamda 80 TL maxi puan kazanacak. Kampanya 1-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında Maximum mobilden yapılacak katılımda geçerlidir.

Kampanya seçili sektörlerde faaliyet gösteren firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılım sağlanabilir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dâhildir

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 17 Ağustos 2021 tarihinde son alışverişin yapıldığı kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 26 Ağustos 2021’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 80 TL MaxiPuan kazanabilir.

Exit mobile version