Ekonomi

Maximum Mobil Ödeme Kampanyası Başladı! 180 TL Hediye Şartları!

Maximum yeni bir kampanya başlattı. Mobil ödemelerde geçerli olacak kampanya Maximum müşterileri için geçerli olacak. Maximum mobil ödemelerde sektör şartı olmadan yapılan normal ödemelerde 180 TL’ ye yakın puan kazandırıyordu. 30 Eylül tarihine kadar geçerli olan bu kampanya ile 150 TL ve üzeri her mobil ödemenizde 10 TL olmak üzere toplamda 100 TL maxi puan hediye edecek. Kampanya detayları…

Kampanya Detayları

  • Maximum kart yeni mobil ödeme kampanyasında 150 TL ve üzeri her mobil ödemenizde 10 TL olmak üzere toplamda 100 TL maxi puan hediye edecek. Kampanya için NFC özellikli android cep telefonu kullanmanız yeterli. Kampanya 1-30 Eylül 2021 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Mobil temassız ödeme aktivasyonu:

• Mobil ödeme yalnızca NFC uyumlu Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlardan yapılabilmektedir.
• Mobil temassız ödeme yapabilmek için cihazınızın NFC özelliğinin açık olması gerekmektedir. Telefonunuzun “Ayarlar” menüsünden NFC özelliğini açık konuma getirebilirsiniz.
• Ödemenizde kullanmak istediğiniz kartın Mobil Temassız özelliğini kartın üzerindeki temassız ikonuna tıklayarak aktifleştirebilirsiniz.
• Temassız ikonuna tıkladığınızda kartınızın temassız özelliği aktif hale gelecek ve ikonun rengi pembeye dönecektir.
• Ardından cihazınıza mobil temassız kartınızın yüklendiğine dair bir bildirim gelecektir ve bu kart mobil temassız ödemeler için varsayılan kart olarak atanacaktır. Mobil temassız kartınız telefonunuza yüklendikten sonra gelen bildirimi takiben gösterilen pop-up mesajında varsayılan ödeme yöntemi olarak Maximum’u seçmeniz gerekmektedir.
• Seçim yapılmadığı taktirde telefonunuzun Ayarlar > NFC > Dokun ve Öde (Tap&Pay) menüsünden “Maximum” uygulamasını seçebilirsiniz.

  • Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, temassız özellikli İş Bankası kartları ile yapılan temassız ödeme işlemleri, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir.
  • Aynı gün içerisinde aynı işyerinden 150 TL ve üzeri tutarda birden fazla mobil ödeme işlemi yapılması durumunda yalnızca bir tanesi kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir.
  • Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 7 Ekim 2021 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 17 Ekim 2021 (bu tarih dâhil)’dir.