MEB Açıkladı! Yarı Yıl Tatili Ne Zaman? Okullar Ne Zaman Kapanacak

2021-2022 yılı eğitim öğretim dönemi 6 Eylül itibariyle başladı. Okullar salgın döneminde yaşanan kaybın telafisi için 6 Eylül itibariyle öğrencilere kapılarını açmış ve okullar eskiden olduğu gibi 5 gün boyunca yüz yüze eğitim verilmeye başlamıştı. Okullar yeni eğitim öğretim döneminin ilk dönem ara tatiline 15 Kasım Pazartesi günü itibariyle başlamış ve 19 Kasım Cuma günü sona ermişti. Öğrenciler ve veliler merakta ikinci ara tatil ne zaman başlayacak?

İlk Ara Tatil 22 Kasım Tarihinde Sona Erdi

İlk dönem ara tatili 15 Kasım 2021 Pazartesi günü itibariyle başlamış ve öğrenciler son derslerine 12 Kasım Cuma günü girmişlerdi. 22 Kasım Pazartesi günü itibariyle yurt genelindeki tüm okullar, öğrencilere kapılarını açmış, eğitim öğretim kaldığı yerden devam etmişti. Son dönemlerde internet üzerinden en çok araştırılan konulardan bir tanesi öğrencilerin yarı yıl tatil tarihleri oldu. Peki okullar yarı yıl tatiline hangi tarihte çıkacak?

Yarı Yıl Tatili 24 Ocak Tarihinde

MEB tarafından yayımlanan 2021-2022 yeni eğitim öğretim programı takvimine göre: Yarı yıl tatili  24 Ocak 4 Şubat tarihleri arasında 2. dönem ara tatili 11-15 Nisan tarihinde, Yaz tatili ise 17 Haziran 2022 tarihinde olacak.

Exit mobile version