Medya patronu Acun Ilıcalı ilk kez konuştu: Şeyma’nın mutlu olmasını isterim!

2009 yılında Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Var Mısın Yok Musun?” isimli yarışma programına katılarak hayatlarımıza dahil olan Şeyma Subaşı, henüz 19 yaşında iken Acun Ilıcalı ile ilişki yaşamaya başlamış ve magazin gündemine bomba gibi girmişti. O dönemlerde evli ve iki çocuk babası olan Acun Ilıcalı ile ilişki yaşadığı duyulduktan sonra “ikinci kadın” damgası yiyen ve nerede ise televizyonlarda her gün birisi tarafından eleştirilen Şeyma Subaşı, evlilik dışı hamile kalarak kızı Melisa’yı dünyaya getirdi.

Acun Ilıcalı evli iken de ilişkilerini saklamayan ve Ilıcalı’nın boşanması ile birlikte daha çok ekran önünde yer almaya başlayan Şeyma Subaşı, tüm eleştirilere rağmen kendisinden emin bir şekilde yol almaya devam etti. Genç yaşta, uğruna ikinci kadın olmayı dahi göze aldığı Acun Ilıcalı ile bir süre sonra hayatını birleştiren Şeyma Subaşı, yaşadığı lüks hayat ile de sosyal medya kullanıcıları tarafından sık sık eleştirildi.

9 yıl birlikteliğin ardından evlenen ve sonrasında da kısa süre içerisinde boşanan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, ortak kızları Melisa sebebi ile bağlarını koparamadı. Acun Ilıcalı’nın yurtdışında olan evlerinde kalan ve sürekli olarak bulunduğu ortamlardan görüntüler paylaşan Şeyma Subaşı, son dönemlerde yaşadığı ilişkiler ve nafaka ile velayet konuları ile gündeme gelmeye başladı. Eski eşlerin, geçtiğimiz günlerde yeniden bu konular yüzünden tartıştıkları iddia edildi.

Önce Sessiz Kaldılar!

Ilıcalı’dan yüksek miktarda nafaka aldığı bilinen Subaşı, geçtiğimiz yıl kızı Melisa’nın yanında olmamasından ötürü isyan etmeye başlamış ve sosyal medya hesabından bu durum ile ilgili imalı paylaşımlar yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde herkesin ortasında yine aynı konular yüzünden tartıştıkları iddia edilen ve bir fotoğraf karesi ile magazin basınına servis edilen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, şimdiye kadar çıkan haberlere sessiz kalmayı tercih etti.

Acun Ilıcalı Konuşmayı Tercih Etti!

Bodrum’da bir mekanda herkesin ortasında tartıştıklarının iddia edilmesinin ardından sessizliğini bozan Ilıcalı, böyle bir durumun söz konusu olmadığını, aksine gayet güzel bir şekilde sohbet ettiklerini belirtti.

“Şeyma’nın Mutlu Olmasını İsterim!”

Sözlerine devam eden Ilıcalı, “Şeyma’nın hep mutlu olmasını isterim” diyerek aralarında bir problem olmadığını belirtti.

Exit mobile version