Magazin

Megastar Tarkan bombayı patlattı: Bugün, yeni şarkı geliyor!

Türkiye’nin, ünü ülke sınırlarını aşan sayılı şarkıcılarından birisi olan ve 90’lı yıllarda yükselen yıldızını asla söndürmeyen Megastar Tarkan, her dönemde farkını ortaya koymaya devam ediyor. Evlendikten sonra kameralardan uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Tarkan, kızı ve karısı ile mutlu aile tablosunu korumayı başarıyor.

Bir süredir albüm çıkarmak yerine tek tek şarkı paylaşan Tarkan, şarkılarının arasını uzun tuttuğu için hayranları tarafından sürekli baskıya maruz kalıyor. Kendisini özleten Tarkan, son olarak geçtiğimiz sene çıkardığı “Geççek” isimli şarkısı ile gündeme bomba gibi oturmuş ancak şarkının sözleri birçok Tarkan hayranı tarafından bile eleştirilmişti. Şarkı sözlerinin tahmininden fazla eleştirilmesinin ardından açıklama yapma zorunluluğu hisseden Megastar, şarkıyı hangi psikolojide yazdığını takipçileri ile paylaşmıştı.

Bir süredir yeni bir şarkı hazırlığında olduğu bilinen ve hayranlarını heyecanlandırmayı başaran Megastar Tarkan, dün yaptığı bir paylaşım ile heyecanın dozunu arttırdı. Şarkısının adını da duyuran Tarkan, çıkış zamanını açıkladı.

Yeni Şarkısının Adı Belli Oldu!

Bir yıl önce koronavirüs salgının bulaşıcılığının ve etkisinin en yüksek olduğu dönemlere hitaben “Geççek” isimli şarkısını çıkaran Tarkan, yeni şarkısının hazırlığını tamamladı. Son şarkısının sözleri ile birçok kişi tarafından eleştirilen Megastar Tarkan’ın yeni şarkısının adı “Yap Bi Güzellik” olarak duyuruldu.

Şarkı Bugün Çıkıyor!

Yoğun bir çalışma sürecinin ardından şarkısını tamamlayan Tarkan, Yap Bi Güzellik isimli şarkısının bugün yayınlanacağını duyurdu.

Heyecan Bastı!

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Megastar Tarkan, şu ifadeleri kullandı: “Yine geri sayım başladı, yeni beni heyecanlar sardı.”

Yeni şarkısının sözleri oldukça merak edilen Tarkan, şarkısının ismi ile Murat Dalkılıç’ın “Bir Güzellik Yapsana” isimli şarkısını hatırlattı.