Mehmet Şef’ten herkesi şaşırtan teklif! MasterChef yarışmacısı şoka girdi

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programları arasında üst sıralarda yer alan MasterChef tüm hızıyla devam ediyor. TV8 ekranlarından milyonlarla buluşan MasterChef Türkiye’de herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Yarışmada henüz eleme turu heyecanı yaşanırken, ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’dan beklenmeyen bir teklif geldi. Son bölümde Eren Yüce isimli bir yarışmacı turu geçemediyse de Mehmet Şef’ten gelen o teklifle büyük mutluluk yaşadı.

MasterChef Yarışmacısına Büyük Şok

Geniş bir izleyici kitlesi bulunan MasterChef Türkiye’de eleme turu devam ediyor. Yeni yarışmacılar şeflerin karşısında yaptıkları yemekler ile bir üst tura yükselmek için büyük çaba sarf ediyor. Yarışmacılar 5 dakika içinde sundukları yemekler ile şeflerin beğenisini kazanmaya çalışırken dikkat çekici anlar ekranlara yansıyor. Eren Yüce isimli bir yarışmacı yöresel bir yemek olan Babuka ile şeflerin karşısına çıktı. MasterChef jürisindeki şeflerden yeterli oyu alamayan Eren Yüce bir üst tura çıkma şansını kaybetti. Ancak MasterChef’in en sevilen şeflerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya’nın konuşması Eren Yüce’ye hayatının şokunu yaşattı.

Mehmet Şef’ten Sürpriz İş Teklifi

Daha önceden kanser hastası olduğunu açıklayan Eren Yüce, yemek yaparken bir yandan şeflerle sohbet etti. Yarışma sırasında biraz heyecanlanan Eren Yüce acele ettiği için üst tura geçemedi ama Mehmet şefin sürpriz iş teklifini almayı başardı. “Mutfak sayesinde kanseri tamamen yendim. Kendimi geliştirmek istiyorum. En iyi geliştirebileceğim yer de burası. O yüzden burada olmayı çok istiyorum.” açıklamasını yapan Eren Yüce’ye Mehmet Şef iş teklif etti. Ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya, kendi yemek okulu olduğunu ifade ederek, “Yönetici asistanlarımdan biri işi bırakıyor orada asistanlık yapar mısın? Somer’in dediği gibi bana senin gibi biri lazım. Bir de mutfağı öğrenirsin iyi de bir motivasyon olur.” sözleriyle iş teklifinde bulundu.

Exit mobile version