Mehmetçiğe Cumhurbaşkanı Sürprizi! Cumhurbaşkanı Erdoğan Er Yemekhanesinde İftar Yaptı

 Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiğe sürpriz iftar ziyareti yaptı.  Resmi programının dışına çıkarak özellikle terör alanında büyük başarılar kazanan Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığı’na Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlarla birlikte iftar ziyaretinde bulundu. Askerlerin cumhurbaşkanı ve beraberindekileri karşılarında görünce yaşadıkları şaşkınlık ve sevinç karşısında cumhurbaşkanı Erdoğan Milli Savunma Bakanı ve komutanlar askerlerle birlikte iftar yapmak için yemeğe geçti.

Mehmetçiğe İftar Sürprizi

Programında yer almayan ziyareti gerçekleştirmenin cumhurbaşkanı Erdoğan için önemli olduğunu ziyareti boyunca gösterdiği yakın ilgi ve hassasiyetten anlaşılmaktadır. Beraberinde eşlik eden özel kalem müdürü hasan doğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Milli Savunma Bakanı Hususi Akar ile kıdemli komutanların da aynı hassasiyet içerisinde olduğu gözlemlendi. Karşısında üst düzey devlet adamlarını gören Mehmetçik ise heyecanını gizleyemedi.

Er Yemekhanesindeki İftar

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki ekibi ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz eşliği ve Mehmetçiğin katılımı ile erbaş ve er yemekhanesinde iftar yemeğine geçildi. Birlikte dua ekşiliğinde oruçlar açılarak iftar yemeği yenildi.

Esnaf Ziyareti

Mehmetçikle birlikte iftar yaptıktan sonra ilçede ki esnafları ziyaret eden cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler İlçe merkezinde ki esnafla görüştü. Karşılarında cumhurbaşkanını gören vatandaş şaşkınlığını gizleyemedi. Esnafla sorunları ile ilgili kısa konuşmalar yapan Erdoğan 4 aylık küçük bebeği severek bölgede ki gençlerle sıkıntıları hakkında konuştu. Cumhurbaşkanının geldiğini duyan halk yoğun ilgi gösterdi ve pastane de oturan Erdoğan’ı görmek için bölgeye akın ettiler. Esnaf ziyaretinden sonra bölgeden ayrılan cumhurbaşkanı plansız ziyaretini tamamladı

Exit mobile version