Mekan çalışanının başından aşağıya şampanya döken Demet Akalın, Kıbrıs’ta sahne aldı: “Sezon kazancımın bir gününü emekçilere bırakırım!”

Mankenlik ile başladığı kariyerini bir süre sürdürerek podyumların tozunu attıran sonrasında ise yapımcıların dikkatini çekerek bazı projelerde yer alan Demet Akalın, bir süre sonra müziğe olan ilgini fark ederek rotasını müzik piyasasına çevirdi. Şarkı söylemenin tadına vardıktan sonra podyumlara veda eden ve o yıldan bu yana her yaz en az bir hit şarkı çıkaran ünlü popçu Demet Akalın, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başarıyor.

Sosyal medya paylaşımları, özel hayatı, ünlü- ünsüz fark etmeden doğru bulmadığı herkesi eleştirme tarzı, yazım yanlışları ve daha pek çok özelliği ile hem dinleyicilerin hem de sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başaran şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde kendisinden hiç alışık olunmayan bir davranışı ile gündeme geldi. Akalın, Bodrum’da sahne aldığı bir mekanda kendisine gelen şampanyayı beğenmeyerek mekanın çalışanına sert bir tepki gösterdi. Sonrasında sosyal medya kullanıcılarından ve meslektaşlarından büyük tepki gören Demet Akalın, olay sonrasında çıktığı ilk sahnede olaya açıklık getirdi.

ELMA SUYU SANIP TEPKİ GÖSTERMİŞTİ!

Ünlü popçu Demet Akalın geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir mekanda sahne aldı. Kendisine şampanya getiren mekan çalışanına “resmen elma suyu getirmişsin” diyerek tepki gösteren sonrasında da şampanyayı çalışanın başından aşağıya döken Akalın, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefinde yer aldı.

“İLK SAHNEDE ÖDEŞECEĞİZ!”

Kendisine gelen tepkilerden sonra Formula- 1 pilotlarının birbirlerinin başından aşağıya şampanya döktükleri bir fotoğraf karesini paylaşarak “ilk sahnede ödeşeceğiz” notunu düşmüştü. Ayrıca Akalın, mekan işletmecisinin “Demet Hanım ile aramızda bir espri” paylaşımını da kendi hesabından yayınlamıştı.

“BOŞVEREMİYORLAR!”

Olaydan sonra Kıbrıs’ta sahne alan Demet Akalın, “şampanya almayalım yanlış anlaşılıyor” diyerek tepki gösteren Akalın, olaydan sonra migreninin tuttuğunu ve 50 tane iğne yediğini belirtti. Hayranının “boş ver” deyişini duyan Akalın, “bazıları boş veremiyor” diyerek kendisini eleştirenlere tepki gösterdi. Sahnede gazino kültüründen geldiğini belirten Akalın, sezonda aldığı bir günlük parayı mekanın emekçilerine bıraktığını da ifade etti.

Exit mobile version