Meme Dikleştirme ile Öz Güveninizi Tazeleyin

Daha genç, güzel ve estetik bir görünüme sahip olmayı kim istemez ki? Üstelik günümüzde medikal estetik ve estetik cerrahi prosedürler sayesinde bu isteğe kavuşmak tahmin ettiğinizden de kolay. Alanında uzman ve deneyimli doktorların hasta özelinde planladığı ve doğru tekniklerle uyguladığı prosedürler farklı yaş gruplarındaki kadın ve erkeklerin istedikleri görünüme sahip olmalarında önemli bir role sahip.

Op. Dr. Evren İşçi alanının önde gelen ismi olarak gerek medikal estetik prosedürlerde gerek estetik cerrahi prosedürlerde hasta özelinde en uygun tedavilerin gerçekleştirilmesine odaklanır. Bu sayede hastanın yüzünün ya da vücudunun diğer unsurlarıyla uyumlu ve doğal bir görünüm elde etmek mümkün olur.

Meme dikleştirme başta olmak üzere meme estetiği ameliyatları vücut imajını daha sağlıklı ve güzel bir noktaya taşıma amacıyla uygulanır. Meme dikleştirme İstanbul ve ülkemizin pek çok ilinde kadınların sıklıkla tercih ettiği estetik cerrahi prosedürler arasında ilk sıralarda gelir.

Aynı şekilde botoks İstanbul ve hemen her ilimizde popülerliğini asla kaybetmeyen bir medikal estetik prosedürdür. Botoks sayesinde yaş alma başta olmak üzere çeşitli nedenlerle ortaya çıkan ve yüzde daha yaşlı, yorgun ve üzgün bir görünüme neden olan çizgileri ve kırışıklıkları gidermek mümkün.

Siz de daha estetik bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak küçük dokunuşlar ya da kalıcı değişiklikler hakkında bilgi almak için Op. Dr. Evren İşçi ile iletişime geçmeyi unutmayın!

Meme Dikleştirme Hangi Durumlarda Yapılır?

Memelerin normal kabul edilenden küçük ya da büyük olmasının yanı sıra sarkık ve şeklini kaybetmiş olması da kadınlarda memnuniyetsizliğe neden olabilir. Bu durumu ortadan kaldırmak için meme dikleştirme ameliyatı etkili ve işlevsel bir çözüm olarak kabul edilir.

Memelerdeki sarkmanın en sık görülen nedeni, aşırı kilo alıp vermedir. Hamilelik ve ardından yaşanan emzirme süreciyle birlikte memelerde sarkmalar meydana gelebilir. Bunlara ek olarak yer çekiminin etkisi de memelerde sarkmaya neden olabilir.

Memeleri normalden daha büyük olan kadınlar meme sarkması sorunlarını daha sık yaşar. Zaman içinde memeyi tutan bağların yaşlanması ve zayıflama dolayısıyla da memelerde sarkma görülebilir. Meme sarkmalarının diğer bir nedeni ise fizyolojik yapıdır.

Tüm bu nedenlere bağlı olarak memelerde yaşanan değişimleri gidermek ve memelerin daha iyi bir görünüme kavuşmasını sağlamak için meme dikleştirme ameliyatı yapılabilir. Meme dikleştirme ameliyatı genellikle orta yaşlı kadınlar tarafından tercih edilir.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Meme dikleştirme ameliyatı sarkık olan memeleri dikleştirmek, meme dokusuna şekil vermek ve memedeki sarkıklıkları gidermek için yapılır. Cerrahi prosedürden önce meme röntgeni çekilir. Yaklaşık 2 ila 4 saat içinde tamamlanan meme dikleştirme estetiği ameliyatı genel anestezi altında yapılır.

Meme dikleştirme ameliyatında uygulanacak teknik hasta özelinde; memelerdeki sarkma derecesi, memelerin mevcut büyüklüğü, derinin elastikiyeti ve cerrahın tercihi gibi unsurlara bağlı olarak belirlenir. Ameliyat sırasında hastanın süt bezleri yeniden şekillendirilir. Sarkmış olan meme ucu ideal yerine taşınır. Meme dikleştirme ameliyatı sırasında meme ucu ve süt bezleri arasındaki bağlantı tamamen kesilmez. Bu nedenle, meme dikleştirme ameliyatı hastaların emzirmesine engel değildir.

Hastalar ameliyattan sonra doktorun reçete ettiği ilaçları düzenli olarak kullanmalı ve doktor tavsiyelerine eksiksiz bir şekilde uymalıdır. Bu sayede hızlı ve sağlıklı bir iyileşme süreci yaşanabilir. Ameliyattan sonra uygulama bölgesindeki ödemin geçmesi ve memelerin tam şeklini alması için ortalama 4 ila 6 aylık bir süreye ihtiyaç duyulur. Meme dikleştirme ameliyatından elde edilen sonuçlar kalıcı olsa da; yaşlanmanın doğal etkilerine bağlı olarak zaman içinde memelerde yeniden sarkma oluşması olağan bir durumdur.

Sitemizi ziyaret etmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz: https://drevrenisci.com/

Exit mobile version