Memur alımı yapılacak: 22 Haziran’da başvurular bitecek!

Memur alımı için çeşitli ilanlar yayınlanıyor. Özellikle belediyeler personel eksiklerini gidermek için açıktan atama yoluyla memur alımı yapacaklarını duyuruyorlar. Bu kapsamda Çorum Osmancık Belediyesi memur kadrosunda alım yapacağını duyurdu. Alım için başvurular 22 Haziran’da sona erecek.

Çorum Osmancık Belediyesi şehir plancısı kadrosunda memur alımı yapacak. Alım için başvuruda bulunmak isteyen adayın KPSS en az 60 puana sahip olması gerekiyor. İlandaki şartları sağlayan adaylar, 20.06.2022 gününden 22.06.2022 günü mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08.00-17.00 arasında) Belediye İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne (Osmancık Belediyesi Yeni Hizmet Binası- Güney Mahallesi Çorum Caddesi No:2 Osmancık/ÇORUM) başvuruda bulanabilecekler.

Ayrıca belediye insankaynaklari@osmancik.bel.tr e-posta adresine gönderilebilecek. Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Güney Mahallesi Çorum Caddesi No:2 Osmancık/ÇORUM adresine gönderebilecektir. (Geciken postalardan belediye sorumlu olmayacak)

BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR

İlan edilen unvan için, mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve alım yapılacak kadronun karşısındaki puan türünden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgelerine sahip olmak.

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Başvuru sırasında; Başvuru formu kurumumuzdan veya Belediyemizin www.osmancik.bel.tr resmi internet adresi üzerinden temin edilecektir. Başvuru formuna aşağıdaki belgeleri ekleyecektir:

Nüfus cüzdanı aslı veya aslı ibraz edilmek kaydıyla kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet üzerinden alınacak barkotlu mezun belgesi (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurumumuzca tasdik edilebilir)

Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurumumuzca tasdik edilebilir),

KPSS sonuç belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama barkotlu bilgisayar çıktısı,

Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

Son altı ay içerisinde çekilmiş 5 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),

Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.) Belirtilen başvuru tarihlerinde elektronik ortamda veya posta yoluyla yapılan başvurularda fotokopisi gönderilen belgelerin aslının sınav tarihine kadar kurumumuza ibraz edilmesi gerekmektedir. (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilecektir.)

Exit mobile version