GündemMagazin

Menajerimi Ara dizisinde yaprak dökümü! Canan Ergüder’in ardından Serhat Teoman da diziden ayrıldı

Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin son bölümünde 2 başrol oyuncusu diziden ayrıldı. Başarılı oyuncu Canan Ergüder’in meme kanserine yakalanması üzerine diziye veda etmesinin ardından Serkan karakterine hayat veren Serhat Teoman’ında diziden ayrıldığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN VEDA ETTİ

Canan Ergüder’le birlikte diziye veda eden Serhat Teoman, Instagram hesabından setteki son gününde çekilen kareleri paylaşarak “Evren hikayelerden oluşmuştur, atomlardan değil. Anlatması en güzel hikayelerdendi benim için. Böylesine zor zamanlarda Menajerimi Ara’ya elini, emeğini, sesini, nefesini büyük bir özveri ve sevgiyle koyan tüm yapım ve çekim ekibine, birlikte oynamaktan gurur duyduğum tüm meslektaşlarıma sonsuz teşekkürlerim ve sevgilerimle! Başka hikayelerde buluşmak üzere” dedi.

“O GÜNE KADAR HER ZAMAN OLDUĞUN GİBİ GÜÇLÜ VE GÜLER YÜZLÜ KAL”

Dizideki partneri Canan Ergüder’le de bir fotoğrafını paylaşan Teoman, şu ifadeleri kullandı: “İyi oyuncu iyi insandır. Canan da en güzel örneklerinden biri bu gerçeğin. Yeniden sözcüklere gerek duymadan birbirimizi anladığımız ve yeni hikayeler anlatacağımız günler gelecek eminim. O güne kadar her zaman olduğun gibi güçlü ve güler yüzlü kal.”

Partnerinin paylaşımına sessiz kalamayan Canan Ergüder ise “Serhatcım, seninle oynamak ne kadar güzeldi anlatamam. Tekrar paslaştığımız, bol bol güldüğümüz günlere” dedi.