Kültür SanatMagazin

Menajerimi Ara’nın Jülide’si Nazlı Senem Ünal yeni bir dizi ile ekrana dönüyor!

Son dönemde hızlı ve başarılı bir çıkış sağlayan oyuncular arasında adını yazdıran güzel oyuncu Nazlı Senem Ünal yeni bir projeyle geliyor. Menajerimi Ara dizisinde canlandırdığı Jülide karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu hız kesmeden yeni bir işe imza attı.

Menajerimi Ara oyuncu ve ajans ilişkisini tüm gerçekliğiyle yansıtan, sektörü eğlenceli şekilde eleştiren başarılı bir dizi oldu. Star TV’de izleyici karşısına çıkan dizi geçtiğimiz pazar yayınlanan 45.bölümüyle ekrana veda etti. Dizinin dikkat çeken isimlerinden biri şüphesiz Nazlı Senem Ünal’dı.. hem yeteneği hem de güzelliğiyle kendini sektöre duyurdu. Üstelik dizinin final yapmasının ardından hiç ara vermeden yeni bir projeye imza attı.

Saklı" dizisi sete çıktı

Uyarlama dizi “Saklı”

The Affair isimli dizinin uyarlaması olarak öne çıkan Saklı dizisinin çekimleri başladı. Setten ilk pozlar önceki gün geldi ancak kadro tam olarak oluşmadı. Yeni isimler ekibe dahil olmaya devam ediyor. Nazlı Senem Ünal, gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre şimdi de yeni bir dizinin kadrosunda bulunuyor.

Senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Can Teker ile birlikte yaptığı Saklı dizisinin başrolünü Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik paylaşıyor.

Dizinin konusu

The Affair – Tanıtım | 22dakika.org

‘Saklı’nın adapte edildiği The Affair dizisi 2012’de büyük beğeni topladı. Bölümlerin karakterler üzerinden iki farklı bakış açısı ile anlatılması ve dizinin hikayesi ses getirdi. Bu diziyle aynı anda farklı bakış açılarının insanların hayatlarını ne denli değiştirdiğine tanık olacağız. Çarpıcı öykü kurgusuyla izleyicileri derinden etkileyecek. Dizinin uyarlama hali “Saklı” Blu Tv’de yayınlanacak.

Nazlı Senem Ünal kimdir?

Sevgisizlik ve eğitim sorunu çözülünce her şey güzel olacak - Magazin haberleri

Nazlı Senem Ünal 22 Mayıs 1991 Bursa doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk dersleri alan Nazlı Senem Ünal ilk oyunculuk deneyimini Üzgünüm Leyla dizisi ile yaşamıştır. Nazlı Senem Ünal daha önce Tat Ketçap Vakıfbank ve Lenova gibi firmaların reklamlarında yer almıştır.

Nazlı Senem Ünal, Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak da oyuncu olarak yer almış aynı zamanda Aykut Enişte ve Organize İsler: Sazan Sarmalı filminde beyaz perdede yer almıştır.