Ekonomi

Mersin’de uygun fiyatlı dükkan arayanlar dikkat: O banka 77 metrekarelik dükkanı 310 bin TL’den satışa sundu!

Burgan Bank Mersin ilinin iki farklı bölgesinde bulunan toplamda üç icralık gayrimenkul için Intengo platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

BURGAN BANK’TAN MERSİN TOROSLAR’DA 77 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Gelişimini sürdüren özel bankalardan olan Burgan Bank, Intengo platformu ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında geliştirmiş olduğu ilk ihalede Mersin ilinin Toroslar ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa sunmuş olduğunu bildirdi.

Burgan Bank tarafından satışa sunulmuş olan 77 metrekarelik icralık gayrimenkulün, dükkan nitelikli olduğu öğrenildi. Söz konusu dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 330 bin TL, katılım bedelini ise 14 bin 632 TL olarak açıkladı.

BURGAN BANK’TAN MERSİN TOROSLAR’DA 83 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank, Intengo platformu ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında geliştirmiş olduğu ikinci ihalede de Mersin ilinin Toroslar ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa sunmuş olduğunu bildirdi.

Burgan Bank tarafından satışa sunulmuş olan 83 metrekarelik icralık gayrimenkulün, dükkan nitelikli olduğu öğrenildi. Söz konusu dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 360 bin TL, katılım bedelini ise 16 bin 992 TL olarak açıkladı.

BURGAN BANK’TAN MERSİN AKDENİZ’DE 228 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank, Intengo platformu ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında geliştirmiş olduğu üçüncü ihalede Mersin ilinin Akdeniz ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa sunmuş olduğunu bildirdi.

Burgan Bank tarafından satışa sunulmuş olan 228 metrekarelik icralık gayrimenkulün, depolu dükkan niteliğinde olduğu öğrenildi. Söz konusu dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 625 bin TL, katılım bedelini ise 29 bin 500 TL olarak açıkladı.