Magazin

Merve Boluğur’dan evlilik müjdesi: Düğün tarihi ve yeri belli oldu!

Kısa bir süredir birlikte olan DJ Mert Aydın ile Merve Boluğur, geçtiğimiz haftalarda evlilik kararı alarak herkesi şaşırtmıştı. Bugün çifte ilişkin bir haber daha ortaya atıldı. Ünlü çiftin bu sene sonunda evlenecekleri öğrenildi.

DÜĞÜN TARİHİ VE YERİ BELLİ OLDU!

Geçtiğimiz günlerde kısa süredir birlikte olduğu sevgilisi DJ Mert Aydın’dan evlilik teklifi alan ve teklife “evet” yanıtını vererek tüm hayranlarını bir anda şaşkına çeviren Merve Boluğur, şu sıralar evlilik hazırlıklarını tamamlamak üzere yoğun bir koşturma temposuna girdi. Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan ve “hazırlıklar devam ediyor” mesajı vererek takipçilerinin meraklarını arttıran Merve Boluğur’un, düğün tarihi ve yeri belli oldu.

Gelen bir son dakika haberine göre Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın’ın düğünlerini seneye bırakmadan bu sene içerisinde evlenecekleri öğrenildi. Düğün tarihi ise 2 Ekim olarak duyuruldu. Törenin sade mi yoksa gösterişli mi olacağı şimdiden merak konusu olmuşken çiftin düğün törenlerinin Fuat Paşa Yalısı’nda gerçekleşeceği bildirildi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMAMIŞTI!

Bir süredir hem sosyal medya paylaşımları hem de şarkıcılık performansları ile gündemde kalmaya devam eden Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda DJ Mert Aydın ile aşk yaşamaya başlamış ve bu ani ilişkisi ile hayranlarını şaşkına çevirmişti. Bir süredir birliktelik yaşayan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde evlenme kararı aldıklarını açıklayarak yeni bir bombayı daha patlattı. Deniz kenarında bir mekanda dizlerinin üzerine çökerek evlenme teklif eden Mert Aydın’a Merve Boluğur gözyaşları içerisinde karşılık verdi.

BASIN MENSUPLARINI AZARLAMIŞTI!

Henüz evlilik teklifi almadan önce bir AVM’den çıkarken sevgilisi ile el ele görüntülenen Merve Boluğur, kendisine eski eşi Murat Dalkılıç’ın açıklamalarının sorulması üzerine sinirlenmiş ve “Erkek arkadaşım yanımda farkında mısın? Ne kadar ayıp” şeklinde tepki göstermişti.