Merve Boluğur’dan gözyaşları içerisinde “evet” cevabı: Evleniyor!

Yıllar önce rol aldığı gençlik dizisi Acemi Cadı ile büyük bir çıkış yakalayan sonrasında da birçok farklı yapımda yer alan Merve Boluğur, şu sıralar gündemden düşmemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yaptığını ve artık kamera önünde oyuncu olarak yer almak istemediğini ifade eden Merve Boluğur, hemen ardından yeni bir şarkı çıkararak gündeme bomba gibi düştü. Kimileri tarafından oldukça eleştirilen kimileri tarafından ise cesur bulunan Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak özel hayatına ilişkin müjdeyi verdi.

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI!

Bir süredir DJ Mert Aydın ile birlikte olan ve beraberliklerini ilk günden bu yana saklamayan eski oyuncu yeni şarkıcı Merve Boluğur, dün akşam Instagram hesabından yeni bir paylaşım yayınladı. Sosyal medyayı bir anda ayağa kaldıran paylaşımda sevgilisinden evlilik teklifi aldığını duyuran Merve Boluğur, “evet kocam” notunu düşerek mutluluğunu takipçileri ile paylaştı.

SEVGİLİSİNDEN VİDEO PAYLAŞIMI GELDİ!

Merve Boluğur’un yüzüğü ile arka arkaya yaptığı paylaşımlardan sonra sevgilisi DJ Mert Aydın’dan da yeni bir paylaşım geldi. Evlilik teklifinin edildiği esnada çekilen video görüntüsünü Instagram hesabından paylaşan Mert Aydın, “duyduğum en güzel evet” notunu düştü. Merve Boluğur’un evlilik teklifi esnasında gözyaşlarına engel olamadığı, Mert Aydın’ın ise diz çöktüğü görüldü. Kısa bir konuşmanın ardından “evet evet evet evet” yanıtını veren Merve Boluğur, sevgilisine sarılarak duygusal anlar yaşadı.

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI!

Bir süredir hem özel hayatı hem de kariyeri ile gündemden düşmeyen Merve Boluğur’un Instagram hesabından evleneceğini duyurması üzerine sosyal medya kullanıcılarından ve Boluğur’un takipçilerinden birçok paylaşım geldi. Merve Boluğur’u tebrik mesajlarına boğan sosyal medya kullanıcıları, Boluğur adına çok mutlu olduklarını ifade etti.

Exit mobile version