Mesaim bitti diyen taksiciye makasla saldırdı

İzmir’de bir taksici, mesaisinin bitmesi nedeniyle yolcu almayan bir kişiyle yaşadığı tartışma sonucunda makaslı saldırıya uğradı.

Olay, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi’ndeki bir kıraathane önünde gerçekleşti.

Taksici Serkan Aksakallı (37), mesaisini tamamladıktan sonra mahalledeki bir kahvehaneye uğradı. Kahvehanede bir süre vakit geçirdikten sonra yemek yemek için ayrıldı.

Mesaim bitti dedi saldırıya uğradı

Aksakallı’nın çıkışı sırasında, M.D. (30) adlı kişi, taksi boş mu diye sorduğunda, Aksakallı mesaisinin bittiğini söyleyerek kahvehaneye girdi. Ancak Aksakallı’nın çıkışı sırasında M.D., ona karşı küfür ederek makas gösterdi. Bu durum tartışmaya neden oldu ve ikili arasında bir kavga çıktı.

Kahvehanedeki diğer kişilerin müdahalesiyle kavga sonlandırıldı, ancak M.D. elindeki makasla Aksakallı’nın sırtını yaraladı.

Kendi imkanlarıyla hastaneye gitti

Aksakallı, kendi imkanlarıyla hastaneye giderken, saldırgan M.D. polis tarafından gözaltına alındı.

Hastanede tedavi altına alınan Aksakallı’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Tedavinin ardından polis merkezine giden Aksakallı, saldırganından şikayetçi oldu.

Saldırgan M.D.’nin polis merkezindeki işlemleri devam ediyor. M.D.’nin sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Exit mobile version