Mesken, ticarethane, sanayi elektrik faturaları için duyuruldu: Adresine fatura gelenlerin 2 ay içinde hem başvuru hem ödeme yapması gerekiyor!

Mesken elektrik faturaları için yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, adresine fatura gelenlerin 2 ay içinde hem başvuru hem ödeme yapması gerekiyor. Gereken şartları sağlayanların gecikme faizleri silinecek.

Aydem Parekende elektrik faturası ödemek durumunda olan müşterileri için duyurdu. Yapılan açıklamada, “2021 yılı ve öncesi fatura dönemlerine ait asıl alacak, icra gideri ve Avukatlık ücretlerini 30.09.2022 tarihine kadar defaten ödeyen müşterilerimizin bakiye faiz borçlarını Aydem Perakende olarak siliyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

Mesken, Ticarethane, Sanayi, Tarımsal Sulama abone grubunda olan tüm müşteriler söz konusu kampanyadan faydalanabilecek. Başvuru ve borç ödemeleri Aydem Parakende’nin sözleşmeli olduğu Hukuk Büroları ve Müşteri İlişkileri Merkezleri ile iletişime geçilerek şirket banka hesaplarına veya veznelere nakit ödeme & kredi kartıyla yapılabilecek. Söz konusu kampanya icra dosyasındaki asıl alacak tutarı, icra gideri, harç ve kanuni vekâlet ücretinin peşin olarak defaten ödenmesi halinde geçerli olacak.

2 Ay kaldı

Faiz borçlarının silinmesini isteyenlere 30 Eylül 2022 tarihine kadar süre verildi. Yani adresine fatura gelen müşterilerin 2 ay içerisinde başvurularını yapmaları ve borçlarını ödemeleri gerekiyor.

Exit mobile version