Meskenine ya da iş yerine elektrik faturası gelenlere duyuru yapıldı: Tüm iller için geçerli, 9 gün bitmeden bunu yapın!

Muğla, Denizli, Aydın ve diğer tüm illerde iş yerine ve evine elektrik faturası gelen vatandaşları ilgilendiriyor. AYDEM Parakende duyuruda bulundu. Yapılan açıklamada, mesken, Ticarethane, Sanayi, Tarımsal Sulama vb. tüm abone grubundaki müşterilere fatura ödemelerinin yarısı -maksimum 50 TL’ye kadar kısmı iade edilecek.

Şirketler kimi zaman elektrik tüketicileri ilgilendiren kampanyalar düzenleyebiliyorlar. AYDEM Parakende yaptığı yazılı açıklama ile kampanya duyurusunda bulundu. Kampanyaya katılım için ise son 9 gün kaldı.

Kampanya açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Faturalarını Kassa QNB Cüzdan uygulamasından ödeyen tüm Aydemliler 50 TL kazanma şansı yakalıyor!

18.05.2022 – 31.07.2022 tarihleri arasında fatura ödemelerini Kassa mobil uygulamasından gerçekleştiren müşterilerimiz fatura ödemelerinin yarısını, maksimum 50 TL’ye kadar, Kassa cüzdan hesabına geri kazanıyor!

Kampanya başvurusunda herhangi bir il kıstı var mıdır?

Kampanya ulusal düzeydedir. İl sınırı olmaksızın tüm Türkiye’den gerçekleştirilecek fatura ödemelerinde geçerlidir.

Kampanyadan yararlanılması durumunda ne kadarlık geri ödeme yapılacaktır?

Kampanyaya katılan müşterilerin 18.05.2022 – 31.07.2022 tarihleri arasında gerçekleştirdikleri toplam fatura ödemelerinin yarısı -maksimum 50 TL’ye kadar- QNB Finansbank e-Cüzdanına iade edilecektir. İade edilecek maksimum tutar aylık bazda müşteri başına toplam 50 TL’dir.

Kampanyadan yararlanan müşteriler için geri ödeme periyodu ve koşulları nelerdir?

Müşterilerin fatura ödeme periyodu bir sonraki ay kontrol edilecektir. Kampanya süresi sonunda fatura ödemeleri başarılı gerçekleşen müşterilerin ilgili fatura tutarı e-Cüzdanına bir sonraki ayın ilk 5 iş günü içinde iade edilecektir. Fatura ödemesi başarılı gerçekleşmeyen müşterilere ödeme yapılmayacaktır.

Exit mobile version