Metecan James Birsen ile Selin Ciğerci’nin sevgili olduğu iddia edilmişti: İlk ağızdan açıklama geldi!

Selin Ciğerci’nin özel hayatı ile ilgili gelişmeler günlerdir magazin sayfalarında yer alıyor. Son olarak ünlü fenomenin bir basketbolcu ile ilişkiye başladığı iddia edilmişti. Bunun üzerine Ses sanatçısı Onur Akay gizemli basketbolcunun Metecan James Birsen olduğunu açıkladı. Birsen’den konu hakkında açıklama geldi.

Futbolcu eşi Gökhan Çıra ile yollarını ayıran Selin Ciğerci’nin bir basketbolcu ile ilişki yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Basketbolcunun kim olduğu herkes tarafından merak edilirken, Onur Akay, ünlü ismin Fenerbahçe Beko’da forma giyen Metecan James Birsen’le sevgili olduğunu açıkladı. Söz konusu açıklamaların ardından başarılı basketbolcu sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

 

Metecan James Birsen sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bugün hakkımda çıkan ve birçok farklı mecrada da yer bulduğunu öğrendiğim haberlerle hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Konu, menajerim ve avukatım aracılığıyla hukuki yollar üzerinden takip edilecek ve gerekli tüm aksiyonlar alınacaktır. Hukuki sürecin sonunda, insanların hayatlarıyla ilgili bu takip yalan haberleri üreten kişiler ve kurumlar için örnek teşkil edecek kararlar çıkacağı kararlar ümit ediyor, bu haberi çıkaran ve yayılmasına vesile olan kişi ve mecraları şiddetle kınıyorum”

Selin Ciğerci bir basketbolcu ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında, “Evet doğru, geçen günlerde görmüşler bizi. Kendisi Türkiye’de yaşıyor ve buradaki bir takımda spor hayatını sürdürüyor.” demişti.

Exit mobile version