Meteoroloji'den 1 Şubat son dakika hava durumu açıklaması! İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 1 Şubat son dakika hava durumu açıklaması yapıldı. Hafta sonu plan yapacaklar tarafından hava durumu haberleri internetten merakla araştırılıyor. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli az bulutlu, Balıkesir ve Çanakkale çevreleri parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerde pus, doğu kesimlerde yerel olarak sis olayı görülecek.

Bölge genelinde hava sıcaklığı 2 ila 4 dereceye kadar artacak. İzmir’de hava az bulutlu geçerken, 17 dereceyi gösterecek. Peki, İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya’da hava nasıl olacak? 

Hava sıcaklığı 2 ila 4 derece artacak.

Rüzgar değişik yönlerden hafif zamanla güney yönlerden orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu (Konya ve Karaman dışında), Karadeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

EGE HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer çok bulutlu

DENİZLİ °C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 17°C

Az bulutlu

MANİSA °C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu

AYDIN  °C, 16°C

MUĞLA  °C, 16°C

UŞAK  °C, 16°C

KÜTAHYA  °C, 16°C

Exit mobile version