Meteoroloji'den 30 Ocak son dakika sağanak yağış uyarısı! İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Son dakika Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 30 Ocak hava durumu verileri resmi internet sitesinde yayımlandı. Vatandaşlar evden çıkmadan önce ‘ Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını merakla araştırıyor.

Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli çok bulutlu ve aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğlenden itibaren bölgenin kuzeybatısını, akşam saatlerinden itibaren ise kıyı kesimleri terk etmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı 1 ila 3 derece, kuzey kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak.

Rüzgar batı ve kuzey yönlerden orta zaman zaman kuvvetli esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli, Edirne Iğdır, Ağrı ve Van illeri dışında kalan tüm yurdun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, İç Ege, Akdeniz ve Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz, Antalya’nın doğu ilçeleri ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Elazığ, Bingöl, Muş ve Diyarbakır çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

EGE HAVA DURUMU

Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 7°C

Çok bulutlu ve yağmurlu, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DENİZLİ °C, 13°C

Çok bulutlu ve yağmurlu

İZMİR °C, 17°C

Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı

MANİSA °C, 13°C

Çok bulutlu ve yağmurlu

AYDIN °C, 14°C

Sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 9°C

Sağanak yağışlı

UŞAK °C, 5°C

Karla karışık yağmurlu

KÜTAHYA °C, 5°C

Karla karışık yağmurlu

Exit mobile version