Gündem

Meteoroloji'den Ege Bölgesi hava durumu açıklaması! 25 Ekim İzmir, Denizli, Muğla, Manisa'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 25 Ekim hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar tarafından evden çıkmadan önce ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusu merakla araştırılıyor. Meteoroloji’den alınan verilere göre, Ege bölgesinde hava parçalı ve az bulutlu geçecek, sabah saatlerinde yerel olarak sis ve pus görülecek. 

İzmir’de hava, az bulutlu ve açık geçecek, hava sıcaklığı ise 26 dereceyi gösterecek. Bölge genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun batısı, K. Maraş, Giresun, Trabzon, Malatya, Bitlis, Van ve Hakkari çevreleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara’nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar ise kuzey yönlerden hafif,zaman zaman orta kuvvette, bölgemizin kuzeybatısında kuzeydoğudan orta kuvvette zaman zaman kuvvetli esecek.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

DENİZLİ °C, 28°C

Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 26°C

Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 28°C

Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu

MUĞLA °C, 26°C

Az bulutlu ve açık

AFYONKARAHİSAR °C, 22°C

Az bulutlu ve açık, sabah ilk saatlerde pus ve yer yer sisli

Bir yanıt yazın