Gündem

Meteoroloji'den Ege Bölgesi hava durumu açıklaması! 3 Kasım İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 3 Ekim Pazar günü hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar hafta sonu plan yapmadan önce ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını merakla araştırıyor.

Alınan verilere göre bölge geneli parçalı ve az bulutlu, akşamdan itibaren kıyı kesimler parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde kuzey ve iç kesimlerde pus, yerel olarak sis bekleniyor. Ancak Muğla‘da öğle saatlerinden itibaren yer yer sağanak yağışlı ve gök gürültülü geçmesi bekleniyor. 

İzmir’de hava bugün 22 dereceyi gösterirken, az bulutlu, yarın (Pazartesi) zamanla parçalı ve çok bulutlu geçecek.

Hava sıcaklığının bölge genelinde 1 ila 2 derece artacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, öğlen saatlerinde orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yarın (Pazartesi) gece saatlerinde İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Güney Ege kıyıları çok bulutlu ve Muğla kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve yarın (Pazartesi)gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesinin görüleceği bekleniyor.

DENİZLİ °C, 21°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 22°C

Az bulutlu, yarın (Pazartesi) zamanla parçalı ve çok bulutlu

MANİSA °C, 23°C

Az bulutlu, yarın (Pazartesi) zamanla parçalı ve çok bulutlu

MUĞLA °C, 20°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyı kesimleri yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesinin görüleceği bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR  °C, 17°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu

UŞAK  °C, 15°C

Parçalı bulutlu

AYDIN  °C, 21°C

Parçalı bulutlu

KÜTAHYA  °C, 15°C

Sis ve pus hadisesi görüleceği bekleniyor.

Bir yanıt yazın