Meteoroloji'den Ege Bölgesi hava durumu açıklaması! 30 Ekim İzmir, Denizli, Muğla, Manisa'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 30 Ekim hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar, havaların hissedilir derecede serinlemesiyle birlikte ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunu merakla araştırıyor.

Alınan verilere göre, Ege bölgesi geneli parçalı ve az bulutlu geçecek, sabah saatlerinde iç kesimlerde yerel olarak pus, kuzeyinde ise yer yer sis görülecek. Yola çıkacaklara sis ve pusa karşı dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı. 

İzmir’de hava bugün 24 dereceyi gösterecek ve az bulutlu geçecek. 

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar, kuzey-doğu yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile yurdun iç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor. Hava sıcaklığının ise Güneydoğu kesimlerde biraz artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

YAĞMUR İSTANBUL’DA DA KENDİNİ GÖSTERECEK

İstanbul’da perşembe günü sabah saatlerinden itibaren yer yer etkili olacak olan yağışlar gece etkisini artıracak. Cuma öğlene kadar devam edecek yağışların hafta sonu etkisini kaybetmesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DENİZLİ °C, 24°C

Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 24°C

Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 21°C

Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli

MUĞLA °C, 23°C

Az bulutlu ve açık

AFYONKARAHİSAR °C, 20°C

Az bulutlu ve açık

Exit mobile version