Meteoroloji'den Ege bölgesi hava durumu açıklaması! İzmir, Aydın, Manisa, Denizli, Afyon'da hava nasıl olacak?

Meteotroloji Genel Müdürlüğü‘nden son dakika hava durumu uyarısı yapıldı. Alınan verilere göre, öğle saatlerinden itibaren Muğla, Denizli, Manisa ve Afyonkarahisar’da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Hava sıcalığı yağış alan yerlerde 2 ila 3 derece azalacak. Rüzgar ise kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. 

Bölge geneli parçalı bulutlu,öğle saatlerinden itibaren iç kesimler yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde yerel olarak pus ve kuzey kesimlerde hafif sis görülecek. Vatandaşlar oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. 

Yağışların daha çok Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerimizde etkili olması beklenirken, vatandaşların sağanak yağış nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerekiyor. 

Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı, güney ve iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, İç Ege ile Muğla çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 27°C

Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 26°C

Parçalı bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu

MANİSA °C, 28°C

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 26°C

Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Exit mobile version