Gündem

Meteoroloji'den Ege bölgesi hava durumu uyarısı! 17 Ekim İzmir, Aydın, Muğla, Denizli hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 17 Ekim hava durumu verileri yayımlandı. Alınan verilere göre Ege bölgesinin iç kesimlerinde Denizli, Muğla, Aydın, Manisa’da bugün sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığında bir değişiklik beklenmezken mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor. 

Bölge geneli parçalı çok bulutlu, bölgemizin iç kesimleri sağanak ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde yerel olarak pus ve kuzey kesimlerde hafif sis görülecek.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar ise kuzey ve doğu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA 

Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı, Diyarbakır ve Muğla’nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU RAPORU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Afyonkarahisar çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren İç Ege’nin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 25°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 25°C

Parçalı bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu

MANİSA °C, 28°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 26°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

AFYONKARAHİSAR °C, 26°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
 

Bir yanıt yazın