Gündem

Meteoroloji'den Ege Bölgesi'ne sis uyarısı! 19 Kasım İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 19 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Vatabdaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusu merakla araştırılıyor.

Alınan son dakika hava durumu verilerine göre, Ege Bölgesi geneli parçalı bulutlu, Gökçeada ve Bozcaada çevreleri çok bulutlu ve gün içinde aralıklı sağanak yağmurlu, Çanakkale il merkezi ile Gelibolu, Eceabat, Ezine ve Ayvacık çevreleri sabah saatlerinde çok bulutlu ve hafif sağanak yağmurlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde kuzey ve iç kesimler puslu ve yerel sisli geçecek.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar ise kuzeyde doğu-kuzeydoğu, güneyde doğu-güneydoğu yönlerden hafif kıyı kesimlerde ara sıra orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ilk saatlerde Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu ve Orta Karadeniz ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ’NDE HAVA NASIL OLACAK?

Parçalı ve az bulutu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ilk saatlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu, sabah ilk saatlerde yer yer sisli ve puslu

İZMİR °C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu, sabah ilk saatlerde yer yer sisli ve puslu

MUĞLA °C, 21°C

Parçalı ve az bulutlu

AYDIN  °C, 22°C

Parçalı bulutlu

DENİZLİ  °C, 21°C

Parçalı bulutlu

UŞAK  °C, 19°C

Az ve parçalı bulutlu

KÜTAHYA  °C, 10°C

Az bulutlu

Bir yanıt yazın