Meteoroloji'den Ege'ye sis, pus, sağanak yağış uyarısı! 13 Kasım İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 13 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusu merakla takip ediliyor. Meteoroloji’den alınan verilere göre, İzmir, Aydın ve Muğla çevreleri ile Çanakkale ve Manisa‘nın batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor

Bölge geneli parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra kıyı kesimlerden başlayarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerde pus ve hafif sis görülecek.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

Rüzgar güney ve doğu yönlerden orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra İzmir, Aydın ve Muğla çevreleri ile Çanakkale ve Manisa’nın batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Orta Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı bulutlu, kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Muğla çevreleri ile Manisa’nın batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 21°C

Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 26°C

Parçalı ve zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MANİSA °C, 24°C

Parçalı ve zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren batı kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 21°C

Parçalı ve zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

AYDIN  °C, 27°C

Parçalı bulutlu

UŞAK  °C, 21°C

Parçalı bulutlu

DENİZLİ  °C, 24°C

Parçalı bulutlu

KÜTAHYA  °C, 21°C

Az bulutlu

Exit mobile version