Meteoroloji'den Ege'ye sis uyarısı! 18 Aralık İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 18 Aralık hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar evden çıkmadan önce ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını merakla araştırıyor. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saatlerinde pus, kuzey ve iç kesimler ise yer yer sis görülecek. Vatandaşlar oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarıldı. 

İzmir’de hava parçalı bulutlu, iç kesimleri yer yer puslu ve sisli geçerken, 18 dereceyi gösterecek. 

SİS VE PUS UYARISI

Bölgemizin iç ve kuzey kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. Görüş mesafesindeki azalma nedeniyle başta ulaşımda olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. RÜZGAR: Güney yönlerden hafif kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu’nun kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

EGE’DE HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık, batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 14°C

Az bulutlu, yer yer puslu ve sisli

DENİZLİ °C, 18°C

Az bulutlu, yer yer puslu ve sisli

İZMİR °C, 18°C

Parçalı bulutlu, iç kesimleri yer yer puslu ve sisli

MANİSA °C, 16°C

Parçalı bulutlu

AYDIN  °C, 15°C

Az bulutlu

UŞAK  °C, 13°C

Az bulutlu 

MUĞLA  °C, 13°C

Az bulutlu

KÜTAHYA  °C, 4°C

Sis ve puslu

Exit mobile version