Meteoroloji'den Ege'ye sis ve pus uyarısı! 20 Kasım İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Son dakika Ege Bölgesi hava durumuMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 20 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Kasım ayının sonuna gelinmesiyle birlikte vatandaşlar tarafından ’20 Kasım bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabı merakla araştırılıyor. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde kuzey ve iç kesimler puslu ve yerel sisli geçecek.

İzmir’de hava 22 dereceyi gösterirken, az bulutlu geçecek.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar ise güney ve güneydoğu yönlerden hafif, kıyı kesimlerde orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt genelinde yağış beklenmiyor. Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE’DE HAVA NASIL OLACAK?

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 16°C

Az bulutlu

İZMİR °C, 22°C

Az bulutlu

MANİSA °C, 19°C

Az bulutlu

MUĞLA °C, 19°C

Az bulutlu ve açık

AYDIN °C, 17°C

Az bulutlu

DENİZLİ °C, 15°C

Az bulutlu

UŞAK °C, 15°C

Az bulutlu

KÜTAHYA °C, 11°C

Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu

Exit mobile version