Gündem

Meteoroloji'den hava durumu açıklaması! 15 Kasım İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar tarafından evden çıkmadan önce ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabı merakla araştırılıyor. Alınan verilere göre, bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, zamanla parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah ilk saatler ile gece saatlerinde bölgemizin iç kesimlerinde pus, Balıkesir çevrelerinde yerel olarak sis bekleniyor. 

Ege Bölgesi’nde Afyonkarahisar ve Denizli‘de sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. İzmir’de hava 22 dereceyi gösterirken parçalı bulutlu geçecek.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar güney ve güneydoğu, öğleden sonradan itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Afyonkarahisar, Denizli, Adana, Mersin, Hatay, Bolu ve Karabük çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya ve Mersin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE’DE HAVA NASIL OLACAK?

Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Denizli ve Afyonkarahisar çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 15°C

Parçalı çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı

İZMİR °C, 22°C

Parçalı bulutlu

MANİSA °C, 20°C

Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 21°C

Parçalı bulutlu

AYDIN °C, 20°C

Parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 19°C

Parçalı bulutlu

UŞAK °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu

KÜTAHYA °C, 17°C

Öğlen saatlerinde hafif sağanak yağışlı 

Bir yanıt yazın