Meteoroloji'den İzmir'e sağanak uyarısı! 18 Kasım İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Son dakika hava durumu haberi… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 18 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Kasım ayının sonlarına doğru yaklaşırken hava sıcaklığında hissedilir derecede düşüşlerin yaşanmasıyla birlikte vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusu merakla araştırılıyor. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Kuzey Ege kıyıları yerel sağanak yağışlı geçecek. İlk saatlerde Kuzey ve iç kesimler puslu, Balıkesir çevreleri sisli geçecek.

İzmir’de öğle saatlerinde itibaren sağanak yağışlı havanın etkisini göstereceği tahmin ediliyor. 

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar güney ve doğu yönlerden hafif, kıyı kesimlerde öğle saatlerinde orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın doğusu ve Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi ile İç Anadolu’da yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

EGE’DE 18 KASIM HAVA NASIL OLACAK?

Parçalı ve az bulutu, zamanla kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 18°C

Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu

İZMİR °C, 22°C

Parçalı ve az bulutu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyıları sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

MANİSA °C, 21°C

Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu

MUĞLA °C, 20°C

Parçalı bulutlu

AYDIN  °C, 23°C

Çok bulutlu

DENİZLİ  °C, 22°C

Az bulutlu

KÜTAHYA  °C, 20°C

Açık, sabah saatlerinde puslu 

UŞAK  °C, 19°C

Az bulutlu

Exit mobile version