Gündem

Meteoroloji'den sevindirici haber! 22 Ocak İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşlara soğuk hava uyarısı geldi. İnternet sayfalarında “Bugün hava nasıl olacak?” sorusunu sorunlar için Meteoroloji hava durumu verilerini resmi internet sayfasından duyurdu. Yola çıkacak vatandaşların Ege bölgesinin iç kesimlerinde yaşanacak olan don olayına dikkat etmesi gerekiyor. Meteoroloji tarafından yayınlanan raporda Denizli, İzmir, Manisa’nın az bulutlu olacağı tahmin edilirken Afyonkarahisar, Muğla Uşak ve Aydın’ın parçalı bulutlu olacağı yazıyor. Kütahya’da dün kar yağışı öngörülürken bugün ise ilde havanın çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Ayrıca hava sıcaklığında 1 -2 derece artış olacak.

Hava sıcaklığı, 2-4 derece artacak.


Rüzgar, Kuzeyli yönlerden akşamdan sonra bölgenin kuzeyinden itibaren güneyli yönlerden orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Tokat ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, Tokat ve Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde sis ve pus olayı ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE HAVA DURUMU

Ege Bölgesinde genel olarak hava parçalı ve az bulutlu geçecek. İç kesimlerde gece ve sabah saatlerinde pus yer yer sis görülecek. Bölgede sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 3°C

Parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 10°C

Az bulutlu

İZMİR °C, 12°C

Az bulutlu

MANİSA °C, 10°C

Az bulutlu

AYDIN °C, 14°C

Parçalı Bulutlu

KÜTAHYA °C, 2°C

Çok Bulutlu

MUĞLA°C, 12°C

Parçalı Bulutlu

Bir yanıt yazın