Meteoroloji'den son dakika Ege Bölgesi hava durumu açıklaması! İzmir, Muğla, Denizli, Manisa'da hava nasıl olacak?

Son dakika hava durumu haberi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 28 Ekim hava durumu raporu yayımlandı. Havaların hissedilir şekilde soğumasıyla haftanın ilk iş günü evden çıkmadan önce vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusu merakla araştırılıyor. Alınan verilere göre, Ege bölgesinde hava parçalı ve az bulutlu geçecek, sabah saatlerinde iç kesimlerde yerel olarak pus hafta boyunca devam edecek. 

İzmir’de hava bugün 24 dereceyi gösterecek ve az bulutlu geçecek. 

Bölge genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar kuzey-kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette esecek. 

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güney ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneybatısı, Güneydoğu Anadolu’nun batısı, Karaman, Kayseri, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Konya’nın güney çevreleri, Antalya’nın doğu kesimleri ile gece saatlerinden itibaren Bitlis, Şırnak, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DENİZLİ °C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu, bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli

MUĞLA °C, 23°C

Parçalı ve az bulutlu

AFYONKARAHİSAR °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

Exit mobile version