Meteoroloji'den son dakika Ege hava durumu açıklaması! 10 Ocak İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika Ege Bölgesi hava durumu açıklaması yapıldı. Vatandaşlar tarafından evden çıkmadan önce ‘Bugün hava nasıl olacak? sorusunun cevabı merakla araştırılıyor. Meteoroloji’nin değerlendirmesine göre, Ege Bölgesi geneli parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde Balıkesir çevreleri puslu yer yer sisli geçecek.

İzmir’de hava az bulutlu ve açık geçerken, 13 dereceyi gösterecek. 

Hava sıcaklığı kıyı ve güney kesimlerde 1-3, kuzey ve iç kesimlerde 2-4 derece artacak.

Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Şırnak çevrelerinin yağmurlu, Artvin’in iç kesimleri ile Ardahan ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 1°C

Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 10°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 13°C

Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu

Exit mobile version