İzmir Haberleri

Meteoroloji'den son dakika Ege hava durumu açıklaması! İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Son dakika Ege Bölgesi hava durumu… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 4 Ocak 2020 hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’den alınan bilgilere göre Ege Bölgesi parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 4°C
Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 10°C
​​​​​​Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

AYDIN °C, 14°C
Parçalı bulutlu.

UŞAK °C, 5°C
Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 5°C
Parçalı Bulutlu

MUĞLA  °C, 12°C
Az Bulutlu
DENİZLERDE HAVA
Parçalı az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), sabah saatlerinde güneyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa); Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

YURT GENELİNDE HAVA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz’in doğusu, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Zonguldak, Bartın, Sinop, Tokat, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Erzurum ve Ağrı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Bir yanıt yazın