Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması! 11 Ocak İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika hava durumu verileri paylaşıldı. Hafta sonu ailesiyle ve sevdikleriyle plan yapacak vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak? sorusunun cevabı araştırılıyor. Meteoroloji’nin değerlendirmesine göre, Ege Bölgesi geneli parçalı az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde kuzey ve iç kesimleri puslu, Balıkesir çevreleri ile Çanakkale’nin doğusu sisli geçecek. 

Bölge genelinde hava sıcaklığında 2 ila 4 derece artış yaşanacak. 

Hava sıcaklığı bölge genelinde 2 ila 4 derece artacak.

Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile zamanla Marmara ve Ege kıyılarının parçalı ve çok bulutlu, Rize çevreleri ile Artvin’in kıyılarının yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

EGE HAVA DURUMU

Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 4°C

Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 12°C

Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

İZMİR °C, 14°C

Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu

MANİSA °C, 12°C

Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

Exit mobile version