Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması! 19 Ocak İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, 19 Ocak hava durumu verileri paylaşıldı. Alınan verilere göre, Pazar gününü dışarıda değerlendirmek isteyen vatandaşların dikkatli olması gerekiyor. Müdürlüğün son dakika Ege Bölgesi hava durum tahminine göre, bölgede hava parçalı bulutlu geçecek. Yola çıkacak vatandaşların bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayına karşı dikkatli olması gerekiyor.

Hava sıcaklığı, 1-2 derece azalacak.

Rüzgar, Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Müdürlük tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Çanakkale’nin iç kesimleri, Bursa’nın kuzey kesimleri, Eskişehir’in doğu kesimleri, Ankara, Yozgat, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tokat, Hopa, Erzurum, Bingöl, Muş ve Ağrı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimler ile Marmara’da yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

EGE HAVA DURUMU

Ege Bölgesinde hava, geneli parçalı, kuzeyi çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çanakkale ve Balıkesir’in kuzeyi yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadiseleri görülecek.

A.KARAHİSAR °C, -1°C

Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde puslu ve sisli

DENİZLİ °C, 9°C

Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 10°C

Parçalı bulutlu

MANİSA °C, 10°C

Parçalı bulutlu

AYDIN °C, 12°C

Parçalı Bulutlu

UŞAK °C, 3°C

Parçalı bulutlu

KÜTAHYA °C, -1°C

Çok Bulutlu

Exit mobile version