Gündem

Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması! 3 Ocak İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Son dakika Ege hava durumuMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu raporu yayımlandı. Yapılan değerlendirmelere göre, Ege Bölgesi geneli parçalı, kuzey kesimler parçalı çok bulutlu geçecek. Kuzey Ege kıyı kesimlerinde rüzgar şiddetini artıracak. Vatandaşlar fırtınaya karşı uyarıldı. 

İzmir’de hava parçalı bulutlu geçerken, 12 dereceyi gösterecek. 

Hava sıcaklığı bölge genelinde 1 ila 2 derece artacak.

Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-55 km/sa) olarak esecek.

TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu’nun batısı ile Antalya, Karaman, Samsun, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize, Erzurum, Kars, Iğdır, Ağrı ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Güneydoğu Anadolu ve kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç ve doğu bölgelerde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Mersin’in doğu ilçeleri ile Adana ve Hatay’ın kıyı kesimlerindeki yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) olacağı tahmin ediliyor.

EGE HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLİ °C, 7°C

Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu

MANİSA °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu

AYDIN  °C, 11°C

Parçalı bulutlu

MUĞLA  °C, 7°C

Parçalı bulutlu

KÜTAHYA  °C, -1°C

Parçalı bulutlu

UŞAK  °C, 3°C

Parçalı bulutlu

Bir yanıt yazın