Gündem

Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması! 9 Ocak İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdrülüğü tarafından son dakika hava durumu raporu yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek. Ancak sabah ve akşam saatlerinde yola çıkacak vatandaşlara sis ve pus uyarısı yapıldı. Vatandaşlar evden çıkmadan önce hava durumu verilerini merak ediyor. 

Bölge genelinde ise hava sıcaklığı 1 – 2 derece artacak. 

Hava sıcaklığı kuzey kesimlerde 1-2 derece artacak, güney kesimlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, yerel olarak zaman zaman kuvvetli esecek.

YURT GENELİNDE HAVA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğusunun parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu’nun güneyi, Karadeniz kıyı kesimleri ve Artvin çevreleri ile İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’nın kuzey ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

EGE’DE HAVA NASIL OLACAK?

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; akşam saatlerine kadar bölgenin kıyı ve güney kesimlerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 1°C

Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 10°C

Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu

AYDIN °C, 9°C

Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 7°C

Parçalı bulutlu

UŞAK °C, 2°C

Parçalı bulutlu

KÜTAHYA °C, 0°C

Parçalı bulutlu

Bir yanıt yazın