Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! İzmir'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, ülkenin kuzey,  iç ve batı kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu’nun  kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz’in  iç kesimleri ile Gümüşhane,  Bayburt ve Erzincan çevrelerinde aralıklı ve yerel  olmak üzere  sağanak ve gök gürültülü sağanak görüleceği tahmin ediliyor.

Marmara’nın kuzey ve doğusu, İç Ege ile Karadeniz kıyılarında gece ve  sabahsaatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ’NDE BAZI İLLERDE HAVA DURUMU ŞÖYLE:

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Kuzey Ege’nin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege’de gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

İZMİR 17°C, 29°C Parçalı, yer yer çok bulutlu

A.KARAHİSAR 13°C, 26°C Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ 19°C, 31°C Parçalı, yer yer çok bulutlu

MANİSA 15°C, 29°C Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğu ilçeleri aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Exit mobile version