Meteoroloji'den yola çıkacaklara uyarı! 13 Ocak İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Son dakika Ege Bölgesi hava durumuMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 13 Ocak 2020 hava durumu raporu yayımlandı. Haftanın ilk günü işe gidecek vatandaşlar ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını merakla araştırıyor. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli parçalı ve az bulutlu geçecek, sabah saatlerinde iç kesimlerde pus ve yerel olarak sis görülecek. Yola çıkacak vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Hava sıcaklığı önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden hafif, kuzey kesimlerde orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerine kadar Van çevrelerinde kuvvetli kar yağışı şeklinde olmak üzere, kıyı kesimlerde yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte, yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

EGE HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 4°C

Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli

DENİZLİ °C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 12°C

Parçalı ve az bulutlu

AYDIN °C, 11°C

Az bulutlu

UŞAK °C, 6°C

Parçalı bulutlu

KÜTAHYA °C, 2°C

Az bulutlu. Sabah saatlerinde sis ve pus

MUĞLA °C, 10°C

Az bulutlu

Exit mobile version