Meteoroloji duyurdu! Hangi ile kar yağacak? 23 Ocak İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 23 Ocak’ta hava durumunun nasıl olacağı ile ilgili rapor geldi. Ege’de artış gösteren hava sıcaklığının güncel durumunun ne olacağını merak eden vatandaşlar internet sayfalarında “bugün hava nasıl olacak” sorusuna cevap arıyorlar. Meteoroloji Kütahya çevrelerinin hafif kar yağışlı olacağını duyordu. Afyonkarahisar da ise Afyonkarahisar çok bulutlu geçeceği, sabah ilk saatlerde ve gece buzlanma ve don olayı bekleniyor. İzmir’de parçalı ve bulutlu bir hava beklenirken, Denizli, Manisa, Muğla ve Uşak, Aydın’da hava nasıl olacak? İşte Genel Müdürlüğün paylaştığı o veriler…

Hava sıcaklığı, güney kesimlerde 1-2 derece artacak, kuzey kesimlerde ise 1-2 derece azalacak..

Rüzgar, kuzey yönlerden orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan verilere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Kütahya, Hatay ve Elazığ çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Batı Karadeniz’de yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların İstanbul’un Boğaz çevresi ve Anadolu Yakası ile Hatay’da yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE BÖLGESİ’NDE HAVA

Ege bölgesinde havanın Parçalı ve az bulutlu iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Kütahya çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 3°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

DENİZLİ °C, 12°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 13°C

Az bulutlu

MANİSA °C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu

AYDIN °C, 15°C

Parçalı Bulutlu

UŞAK °C, 7°C

Parçalı bulutlu

KÜTAHYA °C, 1°C

Hafif  kar yağışı

Exit mobile version