Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Meteoroloji Ege’yi saat vererek uyardı! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 2 Ocak hava durumu verileri yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde kıyı kesimlerin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Öte yandan sabah ve akşam saatleri için de uyarı yapıldı.

Ege Bölgesi geneli parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimler aralıklı sağanak yağışlı geçecek. İzmir’de ise sağanak yağışlı hava hakim olacak. Ayrıca hava sıcaklığı 1 ila 3 derece artacak.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güney ve batısı parçalı ve çok bulutlu, Ege kıyıları, bugün (Cumartesi) Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Malatya, Tunceli çevreleri ile Osmaniye’nin doğu, Adıyaman’ın batı kesimlerinin, yarın (Pazar) sabah saatlerinden itibaren Çanakkale çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde ülkemizin doğusunda buzlanma ve don ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 13°C
Parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 18°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

MANİSA °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu