Meteoroloji O İlleri Uyardı! Hava Sıcaklıkları Aniden Düşecek

Meteoroloji Uyardı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Ankara’nın kuzeyi, Sivas’ın kuzeyi, Kırklareli, Çankırı, Yozgat, Kastamonu, Sinop, Kars, Ardahan ve Erzurum ile gece saatlerinden sonra İstanbul çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle batı ve güneybatı, Güneydoğu Anadolu’da kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Ege’de Hava

Ege Bölgesi’nde bugün hava parçalı bulutlu ve yer yer açık geçecek.

İZMİR °C35°C

Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C36°C

Parçalı ve az bulutlu

A.KARAHİSAR °C28°C

Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C36°C

Parçalı ve az bulutlu

Ege Denizi’nde Hava

Ege Denizi’nde bugün fırtına beklenmiyor. Deniz’de bugün hava parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan, gece kuzeybatıdan 2 ila 4, yer yer 5; Güney Ege’de batı ve kuzeybatıdan, akşam kuzeyi güneydoğudan 2 ila 4, yer yer 5 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,0 m; Görüş: İyi.

Exit mobile version